Dag 11: Pfofeld Dollnstein

Gisteravond nog discussie gehad of we na Weissenburg de originele route naar Kindling ( 80 km) of de alternatieve route van ca 40 km, maar met veel hellingen tot 15%
We gingen slapen met het voornemen om de alternatieve route te nemen en desnoods hele stukken te lopen.
Maar de waarheid is de volgende ochtend anders dan onze verwachting.
Harm Jan had wat ik vorige week had. Ik wil het woord niet bij naam noemen, dat vind ik nogal onsmakelijk. Maar soms loopt het je dun door de broek. Gelukkig hebben de fietsbroeken van tegenwoordig degelijke elastische afsluiting.
Dus toch gekozen voor de originele langere route en lekker rustig aan.
Het ging best goed en de omgeving is prachtig door het dal van de Alt Muhle. De tocht naar Weissenburg had nog een paar fikse klimmetjes in petto. Eentje van 10%, die we lopend hebben afgelegd. In Weissenburg hebben we koffie gedronken. Wederom een mooi stadje.
Daarna richting Treuchtlingen. In Pappenheim wederom een stop gemaakt om een broodje te eten. We besluiten om onze tent 🎪 in Dollnstein op te slaan. Dat is 20 km verderop. Om ca 15.00 uur komen we aan op de camping. Al met al een rustige dag. Morgen verder.

Reacties

  1. Wat heerlijk om jullie blog te lezen!! Veel fietsplezier nog.. Fijn dat de edele delen het weer naar de zin hebben bij beide heren.🍻

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Dag 7: Mainflingen Bad Mergendheim 134,7 km

Fietstocht Enschede München